БРАВО ЦЕНТЪР И ЗАЩО ДА УЧИМ ТУК

Ние използваме Callan метод в курсовете по английски!

ТУК СЕ УЧИ ЛЕСНО И ЗАБАВНО! БЕЗ ДОМАШНИ! ГОВОРИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!
Повече за разговорната методика!
Виж
БЪРЗ НАПРЕДЪК- ЗА ¼ ОТ ТРАДИЦИОННОТО ВРЕМЕ!
Прочетете повече за нивата!
Виж
ВКЛЮЧВАНЕТО В ГРУПА СТАВА ВСЕКИ ПЪРВИ ПОНЕДЕЛНИК ( ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН ) ОТ МЕСЕЦА! ЧАСОВЕТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ 2 ПЪТИ СЕДМИЧНО ПО 2 ЧАСА В УДОБНО ВРЕМЕ!
Погледни графика и часовете на провеждане!
Виж
ПЛАЩАТЕ ЗА МЕСЕЦ ! ЦЕНАТА Е ОТ 60 ДО 120 ЛВ.НА МЕСЕЦ И Е ЕДНАКВА ЗА ВСИЧКИ НИВА ПО ОБЩ АНГЛИЙСКИ!
Това са цени за групово обучение при не по-малко от 4-ма курсиста!
Виж
ОТСТЪПКИ ЗА БЕЗРАБОТНИ,ПЕНСИОНЕРИ И ХОРА В НЕРАВНОСТОЙНО ПОЛОЖЕНИЕ!
Прочети повече!
Виж
НАМИРАМЕ СЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ!
ОПИТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ – БЪЛГАРИ И АНГЛИЧАНИ!

Курсове по английски

Нашите курсове разпределени в категории:

Нашата история

Ние ще ви помогнем по пътя за успешната реализация:

Езиков Център Браво

ЧЕЦ Браво създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация.

Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната, и др

Преподаватели

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели , като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

При нас работят едни от най-добрите преподаватели в България както българи с перфектен английски така и преподаватели англичани- носители на езика, готови да ви подкрепят във вашето решение за по-добро бъдеще, а то е само на ръка разстояние! НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ! При нас се учи бързо и приятно!

Нашият екип

Запознайте се с едни от най - добрите преподаватели в България:

Отзиви

Отзиви от наши клиенти и ученици:

antoaneta-georgieva

Антоанета Георгиева

психолог
" Щастлива съм, че съм от курсистите в Чуждоезиков център" Браво"! Методът "Калан" , както и всички сугестопедични елементи в обучението дават изключителни резултати."
margarita-damyanova

Маргарита Дамянова

оперна певица
“ Досега страхът ми от ученето на език ме възпираше да правя каквито и да са опита да уча английски. Попадайки в Браво чувството ,че съм на точното място...
mariana-ignatova

Мариана Игнатова

мениджър в издателство
Калан метод ми помогна да повярвам в себе си ,че мога да се справя с нещо което винаги е било предизвикателство за мен. Благодаря на екипа на Браво център и на Светла Тонева...
iva-doichinova-za-bravo-centre

Ива Дойчинова

водеща в радио ФМ+
" Да си похваля езиковото училище 🙂 В център Браво попаднах покрай запознанството си със Светла Тонева - топъл, мил и усмихнат човек..."
marina-licheva

Марина Личева

свободна професия
Благодарение на иновативния метод на обучение и професионализма на преподавателите, аз успях да преодолея езиковата бариера и да говоря на английски свободно.
anita-vasileva

Анита Василева

Посещавам курсовете по Калан метод от 2 месеца и съм изключително доволна, защото за разлика от другите курсове тук се акцентира върху говоренето и разбирането. Мога да кажа, че за тези 2 месеца аз говоря много повече отколкото предишните курсове..."
krasimira-kuzmanova

Красимира Кузманова

управител на Делфин Еко
Много важно е не само да бъдеш добър професионалист , но вече и ясно че не може поне без един западен език . И за това беше много хубаво, че организирахме курсове...
nikolina-nikolova

Николина Николова

HR АК Магнит
Трудно ми беше да намеря сугестопедично обучение за нашата фирма, защото спецификата на обучението включваше всекидневно пътуване до Годеч и висок професионализъм на работа...