‣ ЗАЩО ДА УЧИМ АНГЛИЙСКИ В БРАВО ЦЕНТЪР ?

Ние използваме Callan метод в курсовете по английски!

ТУК СЕ УЧИ ЛЕСНО И ЗАБАВНО! ГОВОРИТЕ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!

Повече за Callan метод!
Виж

БЕЗ ДОМАШНИ!

Повече за нивата прочетете!
Виж

НАЧАЛО- ВСЕКИ ПЪРВИ РАБОТЕН ДЕН ОТ МЕСЕЦА!

Погледни графика и часовете!
Виж

БЪРЗ НАПРЕДЪК ! РАЗУМНИ ЦЕНИ !

Цени за групово обучение !
Виж

НАМИРАМЕ СЕ В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ НА УЛ. ЦАР ШИШМАН!

Виж

ОПИТНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ - БЪЛГАРИ И АНГЛИЧАНИ!

Виж

Курсове по английски език

Нашите курсове разпределени в категории:

Нашата история

Ние ще ви помогнем по пътя за успешната реализация:

Езиков Център Браво

ЧЕЦ Браво създава една добра стратегия и ефективност при усвояването на езика, като същевременно премахва бариерата при говорене и повишава увереността при комуникация.
Езиковите курсове в центъра се оценяват от курсистите като изключително ефективни и приятни, защото в класната стая се симулира бързината на говорене в естествена среда и курсистите успешно прилагат наученото в сферата на своя бизнес, при работа в чужбина, делови срещи в страната, и др

Преподаватели

В центъра работят високо квалифицирани преподаватели , като основен принцип в нашата работа е поддържане на високо качество на обучение и създаване на трайни комуникативни езикови умения.

При нас работят едни от най-добрите преподаватели в България както българи с перфектен английски така и преподаватели англичани- носители на езика, готови да ви подкрепят във вашето решение за по-добро бъдеще, а то е само на ръка разстояние! НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ! При нас се учи бързо и приятно!

НAШИЯТ ЕКИП

НAШИЯТ ЕКИП

Запознайте се с нашите преподаватели:

Отзиви

Отзиви от наши клиенти и ученици:

antoaneta-georgieva-1

Антоанета Георгиева

психолог

” Щастлива съм, че съм от курсистите в Чуждоезиков център” Браво”! Методът “Калан” , както и всички сугестопедични елементи в обучението дават изключителни резултати.”

margarita-damyanova

Маргарита Дамянова

оперна певица
“ Досега страхът ми от ученето на език ме възпираше да правя каквито и да са опита да уча английски. Попадайки в Браво чувството ,че съм на точното място…
mariana-ignatova

Мариана Игнатова

мениджър в издателство

Калан метод ми помогна да повярвам в себе си ,че мога да се справя с нещо което винаги е било предизвикателство за мен. Благодаря на екипа на Браво център и на Светла Тонева…

iva-doichinova-za-bravo-centre-2

Ива Дойчинова

водеща в радио ФМ+
” Да си похваля езиковото училище 🙂 В център Браво попаднах покрай запознанството си със Светла Тонева – топъл, мил и усмихнат човек…”
marina-licheva

Марина Личева

свободна професия

Благодарение на иновативния метод на обучение и професионализма на преподавателите, аз успях да преодолея езиковата бариера и да говоря на английски свободно.