Какви са основните преимущества на курсовете в езикови центрове Браво в София?

Независимо дали сте от София или Бургас, езикови центрове Браво са най-добрата опция за вас при желание да изучавате чужди езици и да обогатите своите знания за различните култури. Богатият опит, реномираните преподаватели, разнообразните и иновативни дори за школите в София методи за обучение са сред главните преимущества на езикови центрове Браво. В следващите редове ще научите малко повече за всяко едно от тези преимущества:

На първо място, езикови центрове Браво имат богата история и опит в областта на чуждоезиковото обучение. Както вече казахме, школата ни в Бургас е основана през 1998 година, а тази в София – през 2009 година. Близо 20-годишната ни работа в тази сфера ни позволява да разбираме по-добре индивидуалните нужди и потребности на нашите клиенти, както и да им отговаряме по най-подходящия и адекватен начин. Езиков център Браво е сред школите в София, предлагащи курсове за най-широк кръг от потребители по отношение на техните възрастови групи, интереси, професионални и лични цели в живота. В езиков център Браво – София можете да откриете чуждоезикови курсове за деца и юноши, корпоративни и такива за възрастни. Също така езиков център Браво – София предлага еднодневни разговорни курсове, които улесняват хората с натоварени графици в стремежа им да научат нови и интересни неща, и да водят смислени и практически полезни разговори на английски език.

В езиковите центрове Браво в София и Бургас ще намерите само и единствено преподаватели с отлична квалификация и голям опит с чуждите езици. Но това съвсем не е всичко. Преподавателите, част от екипа на езиковите центрове Браво в София и Бургас, са хора с интереси и успешна реализация в различни професионални сфери. В този смисъл те не само ще ви помогнат да научите английски език, но и ще ви дадат насоки за това как можете да използвате придобитите знания за постигане на своите цели и мечти в живота. И не на последно място, целият преподавателски колектив на езикови центрове Браво в София и Бургас се състои от усмихнати, лъчезарни и позитивни хора, които ще направят курсовете по английски максимално приятни за вас.

За разлика от другите школи в София, езиков център Браво в никакъв случай няма да ви занимава безкрайно с граматически правила и механично запомняне на отделни думи, без да можете да направите връзката между тях и да ги използвате по време на реален разговор на английски. Напротив, курсовете в езиков център Браво в София са изцяло ориентирани към овладяване на знанията и уменията за свободно изразяване на английски език. Към тази цел са насочени всички упражнения по време на самия курс. Нещо повече, преподавателите в езиков център Браво в София говорят със своите курсисти само и единствено на английски. Това спомага за изграждане на едно рефлексно говорене и до голяма степен автоматизира даването на отговори и въобще цялостното провеждане на разговори на английски език. Преминавайки успешно през курс в езиковите центрове Браво в София или Бургас, вие ще можете да общувате на английски свободно, както го правите и на родния си български език.

Входящите тестове за абсолютно всички езикови курсове, провеждани в езикови центрове Браво в София и Бургас, са напълно безплатни за потребителите. Записването за тях става бързо и лесно чрез официалния сайт на езикови центрове Браво. Просто трябва да натиснете бутона „Запишете се“ и след това да попълните задължителните полета във формуляра. А те са свързани с информация като имена, град на провеждане на курсовете (София или Бургас), достигнато ниво на езика в предишни обучения, както и телефон и имейл за контакт. В най-кратки срокове след изпращане на въпросния формуляр, по имейл ще получите и входящия тест за съответното езиково ниво.

И накрая, няма нищо по-показателно за успеха на една школа от нейните доволни клиенти. Клиенти, които са успели да постигнат действителен резултат по отношение говоренето на езика и това им е помогнало в професионален и личен план. Именно тези доволни клиенти ни отличават от повечето останали школи в София. Хора като радио водещата Ива Дойчинова, оперната певица Маргарита Дамянова, психологът Антоанета Георгиева, мениджърът Мариана Игнатова и много други са част от учениците на езиков център Браво – София. Какво разказват те за своите курсове в езиков център Браво – София можете да прочетете в секцията „Отзиви“, поместена на нашия сайт.

Езиков център Браво – курсове по английски за възрастни в София

Езиков център Браво се отличава сред другите школи в София с качеството и иновативните методи на обучение, които предлага на своите курсисти. Курсовете по английски за възрастни при нас са насочени основно към овладяване на свободното говорене на езика и участието в дискусии на всякакви теми без никакъв проблем. Ето какво ще ви предложат курсовете в езикови центрове Браво в София и Бургас:

Този иновативен метод за обучение, прилаган в езиков център Браво – София, е насочен към разчупване на несигурността в устното изразяване, която за съжаление често се запазва след прилагане на традиционните методи за обучение. При калан методът се залага на динамично обучение, по време на което се провеждат разговори само и единствено на английски. В допълнение, по време на курсовете в езиков център Браво – София, се набляга на бързите въпроси и отговори, при които курсистът няма време да превежда на родния си език и започва да мисли на английски.

Курсовете по бизнес английски в езиков център Браво – София ще ви помогнат да осъществявате преговори и въобще всякакъв вид бизнес контакти без проблем. Те се провеждат по калан метода, гарантиращ разчупване на несигурността и динамично усвояване на свободното говорене.

Сертификатът за владеене на английски език отваря изключително много възможности за развитие в професионален и личен план. Езиков център Браво – София предлага обучение за 5-те най-популярни и търсени в световен мащаб сертификати, а именно FCE, CAE, CPE, TOEFL и IELTS.

Езиков център Браво – София предоставя и тази възможност на хората, които имат по-динамичен график и невинаги могат да посещават курсовете по английски в обичайните часове. Частни уроци по английски е възможно да се осъществят по всички предлагани от езиков център Браво – София варианти и нива.

Езиков център Браво – курсове по английски за деца и юноши в София

Курсовете по английски за деца и юноши в езиков център Браво – София започват от най-малките на възраст между 3 и 6 години, които правят първите си стъпки в езика заедно с приказните филмчета на Walt Disney. С всяка по-висока възрастова група се увеличава и сложността на упражненията, провеждани в езиков център Браво – София. За децата в първи клас предлагаме забавни игри, песни и кратки диалози, разигравани в класната стая на езиков център Браво – София. Тези между 8 и 12 години пък освен със слушане и говорене, се занимават с четене на по-големи текстове, като се поставя специален акцент и върху писането. Обучението на юношите в езиков център Браво – София се провежда по нивата на Европейската езикова рамка – А1, А2, В1 и В2. След успешно завършено езиково ниво B2 в езиков център Браво – София, курсистът може да продължи обучението си за подготовка за международен сертификат.

Езиков център Браво – корпоративни курсове по английски в София

Корпоративното обучение в езиков център Браво – София се осъществява на групи от по 10-15 човека, като предварително се прави тест за определяне на изходното ниво на курсистите. Самите курсове могат да се провеждат както на територията на езиков център Браво – София, така и на територията на съответното предприятие или фирма. Сред преимуществата на предлаганите от езиков център Браво – София корпоративни курсове по английски са възможността за определяне общия обем и тематичния фокус на обучението, както и цените на самите курсове.

Езиков център Браво – еднодневни разговорни курсове по английски в София

Осъществяваните в езиков център Браво – София еднодневни курсове по английски са чудесна възможност за хората с натоварени графици. При тях самият клиент решава дали ще идва веднъж, два или три пъти на месец. Темите в еднодневните разговорни курсове по английски в езиков център Браво – София са подбрани по такъв начин, че да се допълват една с друга. В езиков център Браво – София се следва практически модел на преподаване, в който се водят смислени и наистина полезни разговори, както и се научават и същевременно практикуват нови и интересни неща.
Изберете езиковите центрове Браво в София и Бургас и в замяна ще получите качествено, практически насочено и полезно обучение по английски, гарантиращо ви бъдещи успехи в професионален и личен план.