Курсове по Калан метод за напреднали

разделени на няколко нива:

Курсовете по английски език по Callan метод  се основават на начина, по който човек е учил родния си език – първо се говори и чак по-късно се чете и се пише.

Методът е ориентиран към възможността да се наблегне върху разговорния английски, да се разчупи несигурността в устното изразяване, породена от традиционната система на обучение по английски език за напреднали. Обучението е динамично, в сравнение с другите английски езикови школи, говори се само на английски и ефективността се базира на основата на бърз въпрос и отговор, при което курсистът няма възможността да превежда на родния си език и започва да мисли и отговаря единствено на английски.

Знанията се натрупват постепенно, като се затвърждават с непрекъснат преговор и кратки междинни тестове.Повече за Callan на www.callan.co.uk.

Курсовете по общ английски език за напреднали възрастни се осъществяват по нивата в съответствие с Европейската езикова рамка (B1, B2, C1), като в тях са включени 6-те (от 12) нива на Калан метод.

Разговорните курсове за напреднали включват нива по Callan 7-мо, 8-мо, 9-то, 10-то, 11-то и 12-то ниво  т.е. от В1 до С1 нива по европейската езикова рамка.

Определянето на нивото на владеене на езика за курсисти по английски език за напреднали се извършва с входящ тест,който се провежда от наш преподавател на място в езиковия център и тества най-вече говоримата способност на курсиста.

Курсовете за възрастни се провеждат 2 пъти седмично вторник и четвъртък; понеделник и сряда или събота и неделя по 2 учебни часа на посещение винаги от 17.30 до 19.05 или от 19.15 – 20.50  през седмицата и през уикенда по определен график за нивата – в часови пояс от 9.00 до 19.00 часа .

За Callan  метод прочетете ТУК.

За повече информация, моля свържете се с нас на нашите телефони за София или кликнете на блокчетата по-долу.